de tre bästa spelautomaterna

Idag kan man faktiskt bli helt överväldigad över alla spel som finns i casinovärlden. Därför kan det vara skönt att istället få reda på de allra bästa spelautomaterna. Här listas de tre bästa spelautomaterna, som ger dig den bästa spelkänslan men också tunga vinster.

Jungle Spirit

Jungle Spirit: Call of the Wild, är ett fantastiskt spel som tar oss till djungelns mäktiga kungadöme. Här tar spelutvecklaren NetEnt oss igenom en resa med tropiska växter, ståtliga djur och vackra grafiska effekter. Jungle Spirit, är ett klassiskt grundspel, med fem hjul och tre rader. Samtidigt som du spelar, omges du av stämningsfyllda ljud från vilda djurvrål och häftiga trumljud. Det finns dessutom nästintill oändliga vinstmöjligheter och grymma spelupplevelser i spelet. Jungle Spirit, är ett nytt spel från 2017, men ger en mystisk djungelkänsla som måste upplevas!

Skönheten och odjuret

Är du mer sugen på gamla sagor? Då har spelutvecklaren Yggdrasil, skapat det perfekta spelet för dig. Beauty and the Beast, är spelautomaten för dig som inte kan få nog av skönheten och odjuret. Här bjuds du in till en fransk magivärld. Spelet släpptes i början av 2017 och har redan massa beundrare. Spelet är välutvecklat och grafiken är riktigt snygg. Den svenska speltillverkaren, Yggdrasil, har verkligen gjort ett underbart jobb med detta spel. Njut av en underhållande spelautomat med ett roligt grundspel som ger massa bonusrundor. Förutsättningarna för vinster är stora!

Sagostund

NetEnt har följt samma sagospår som Yggdrasil och släppte i april 2017, Fairytale Legends: Hansel & Gretel. Detta är alltså en uppföljare till den populära serien Fairytale Legends: Red Riding Hood. I denna spelautomat följer du de populära sagofigurerna Hans och Greta i den mystiska skogen. Det är en riktigt snygg spelautomat med bra effekter och vinstchanser. Få fram de magiska skattkistorna för att få grymma bonusspel. Ett måste för sagoälskaren som tycker om att vinna vinstpriser!