Bonusar hos redbet

Hos Redbet finns over 100 olika spel tillgängliga online hela tiden. För att spela behöver du inte ladda ner en specifik app, allt finns tillgängligt direkt i din webbläsare. Du kan själv välja om du föredrar spelen helt online eller om du vill spela med en live dealer. Livespel ger känslan av att du är på ett riktigt casino, men du behöver inte förflytta dig från din favoritplats i hemmet. Om du föredrar att betta på sport finns även den möjligheten, Redbet har ett stort utbud av olika tävlingar och matcher du kan spela på.

Bonusar

Just nu kan du som ny spelare hos Redbet få upp till 200 kronor i välkomstbonus plus totalt 150 gratissnurr. Du får ut din bonus under dina tre första insättningar. För den första bonusen gäller koden WELCOME, vilken ger dig 100 % på din insättning, max 500 kronor, samt 50 free spins i spelet Warlords. Bonus nummer två kommer med bonuskoden WELCOME2 under din andra insättning, precis som i den första bonusen är det 100 % upp till 500 kronor som gäller och utöver det ingår 50 free spins i spelet Starburst. För din tredje bonus, tredje insättningen, är det rabattkoden WELCOME3 som gäller. Denna ger 50 % på din insättning upp till 1 000 kronor samt ger dig 50 free spins i spelet Gonzo’s Quest. Det är inte bara Redbet som har mängder med bonusar av olika slag utan nästan alla spelbolag har det på ett eller annat sätt. Den här sidan kommer i första hand handla om spel och andra roliga saker och vi har inte allt för stor fokus på bonusar. Vill man lära sig mer om bonus kan man besöka bonusdeal.se som är specialiserade på just det.

Krav

För att aktivera dessa bonusar krävs det att din första insättning är på minst 200 kronor. De spel du spelar med bonuspengarna har en begränsad summa för maxbet fram till dess att omsättningskravet har uppfyllts. Innan dess är det max 20 kronor per bet som gäller för bonusen. De free spins du får under bonusen måste spelas inom 7 dagar och för att få ut din vinst för dessa behöver du ha haft en omsättning på 35 gånger din vinst.